İçeriğe git

Blog

Qi Teknolojisi ile Kablosuz Şarj

Bilgisayar şarjı, telefon şarjı, televizyon, internet kabloları derken evimizin bir kısmını kablolar ele geçirmiş durumda. Bazen bir kabloyu çekmek isterken yanlış kabloyu çekiyoruz veya bazen kablolardan yürüyemiyoruz. Bunları hepimiz evimizde ya da ofisimizde yaşamışızdır. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte kablosuz şarj teknolojileri aslında büyük ölçüde kablo sayısını azaltmış vaziyette. Kablo sayısının yanı sıra yaşanabilecek birçok tehlikeli durum sayısı da kablo sayılarının artmasıyla paralel şekilde artıyor. Yaşanabilecek bir elektrik kaçağının veya elektrik akımlarının yaşatabileceği hayati risk taşıyan durumları artık kablosuz şarj teknoloji ile çözebiliyoruz. Peki bu kablosuz şarj teknolojisi Qi nedir? Dilerseniz bu yazımızda kablosuz şarj qi teknolojisini biraz daha detaylı inceleyelim.

Wochee Qi Teknolojili Kablosuz Şarj Aletleri

Qi Teknolojisi Nedir?

Qi teknolojisi, elektronik cihazların kablosuz hızlı ve güvenli şekilde şarj edilebilmesini sağlıyor. Elektrik girişi ile bir güç alanı yaratan bu teknoloji sayesinde telefonlarınız kablosuz şekilde şarj olabilecek. Qi teknolojisi ile güç alanı yaratan ped, mobil cihazları şarj etme özelliğini aktifleştirir. Qi ped alanı bu güç bölgesini yaratırken elektrik akımından yardım alır. Kendisi elektrik enerjisini kablo aracılığı ile sağlarken mobil cihazlarınıza kablo girişine gerek kalmaz ve güç alanı sayesinde mobil cihazlarınız pede temas ederek veya belli ölçüde yakın tutularak şarj olur. Güvenli, hızlı ve pratik olan bu teknoloji artık telefonunuzu şarj ederken size büyük kolaylık sağlayacaktır.

İlginizi Çekebilir: Elektrik Faturalarınızda Tasarruf Yapmanızı Sağlayacak 5 Yöntem

Qi Teknolojisine Sahip Ürünler

Wochee Teknoloji olarak son teknolojinin dahil olduğu ürünleri tasarlamaya özen gösteriyoruz. Qi teknolojisinin gündelik hayata bir kolaylık kazandırabileceğinin farkındayız ve bu nedenle bu teknolojiyi iki ürünümüze yerleştirdik. Sizlere Flexi modelimizin ofis veya yatak odasında sağlayacağı kolaylıklardan bahsederken modelimizi de tanıtmak isteriz. Wochee ile artık hayatınız çok daha kolay olacak!

İlginizi Çekebilir: Wireless Şarj Teknolojisine Geçmeniz İçin 6 Önemli Neden

Wochee Flexi Kablosuz Şarj Aleti ve Akıllı LED Lamba

Kablosuz şarj teknolojisi olan Qi teknolojisinin entegre edildiği bu ürünümüz şarj anlamında kolaylık sağlarken aynı zamanda aydınlatma konusunda da sizleri çok etkileyecek. Güçlü manyetik çekim sayesinde mobil cihazlarınızı kolaylıkla ve güvenle şarj edebildiğiniz şık tasarımlı Flexi, çalışma ortamınızda veya yatak odanızda başucunuzda vazgeçilmeziniz olacak! Qi özelliğine sahip Flexi, 10W gücü ile Apple ve Android telefonları kablosuz şekilde şarj edebilir. Gelişmiş güvenlik özellikleri sayesinde aşırı ısınmaya karşı korunaklı olan Flexi, aşırı gerilim ve kısa devre risklerini önler. Yalnızca telefonunuzu şarj etmekle kalmayıp aynı zamanda aydınlatma sağlayan Flexi, kolay kullanım özelliğinden ödün vermeyerek yine portatif bir aydınlatma ünitesine de sahip. Dokunmatik kontrol bölgesi sayesinde tek dokunuş ile aydınlatma düzeyini artırıp azaltabilir veya kapatıp açabilirsiniz. Aydınlatma sisteminin son teknoloji ile buluştuğu Wochee markasının en sevilen ürünü Flexi sizin de en sevdiğiniz ekipman olacak!

Bir önceki post
Bir sonraki post

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bu e-posta adresi kayıtlı.

Tarzı satın al

Tercih yapın

Seçeneği düzenle
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş sepeti
0 Ürünler