İçeriğe git

Blog

Her An Her Yerde Daisy Aydınlatma Yanında

Baharın gelişiyle birlikte artık havalar ısınıyor, insanlar sahillere veya parklara gitmeye başladı bile. COVID-19’un bir seneyi aşkın süredir hayatımızı etkilemesiyle sosyal mesafeye dikkat ederek güzel havanın keyfini arkadaşlarımızla ve ailemizle çıkarmaya başlıyoruz. İster sahilde denizin sesi ve keyfiyle yere serilen örtü üzerinde ister parkta piknik masalarında isterseniz de evinizde yapabileceğiniz yüzlerce aktiviteden bazılarını Wochee olarak sizlerle paylaştığımız bu yazımızla birlikte eğlence ışığını yakmanın vakti geldi! Tüm bu keyifle geçen anlarınızda size ışık sağlayacak portatif, minimalist tasarımlı, enerji tasarruflu ve sensörlü ışık olan Daisy Sensörlü LED Lamba modelimizin size eşlik etmesini dileriz!

Wochee Teknoloji Daisy Sensörlü LED Lamba

Parkta ve Deniz Kıyısında Işıklı Sohbetler

Çimenlerin üzerinde ve denizin esintisi ile açık havada buluşmalar aslında koronavirüs döneminde en popüler olan buluşma mekanları oldu. Arkadaşlarınızla veya ailenizle evde hazırlanmış leziz atıştırmalıkların yanında içeceklerle keyifli sohbetler için en güzel bahar havası geldi. Telefonunuzdan bir müzik listesini açarak sohbetinizin arkaplanına eklediğiniz müzik ile birlikte ortamın sıcaklığını artırın. Ve şimdi size güzel bir haberimiz var, yanınızda her daim taşıdığınız ekipmanlar arasında olan telefonunuza artık yeni bir arkadaş ekleniyor. Hava kararmaya başladığında sohbetiniz karanlıklar içinde olmasın diye sizi aydınlatmaya gelen Wochee Teknoloji, tam da bu noktada sizin için portatif, şarjlı ve askısı olan ışığı Daisy Sensörlü LED Lamba modelini sunuyor. Portatif ışık olması sayesinde piknik için hazırladığınız çantanızda kolaylıkla taşınabilir Daisy Ayarlanabilir LED Lamba modeli, sizin park ve deniz kıyısındaki sohbetlerinize ışık olmaya geliyor. Şarjlı LED lamba özelliği sayesinde herhangi bir elektrik gücüne bağlı olmasına gerek olmayan bu model, siz sevdiklerinizle keyifli zaman geçirirken 13 saatten uzun pil ömrü ile size eşlik etmeye hazır. Wochee’nin çok popüler bu ışık modelini incelemek için hemen bu linke tıklayın!

İlginizi Çekebilir: QI Teknolojisi İle Kablosuz Şarj Hakkında Daha Fazla Bilgi Alın!

Evde Sıcak Ortama Sıcak Işık

Havanın soğuk olduğu veya dışarının kalabalığındansa evin sakin atmosferinde zaman geçirmek istediğiniz zamanlar da elbette olacaktır. Bu zamanlar için akşam saatlerinde loş bir ışık eşlinde sıcak bir ortam yaratmak isteyebilirsiniz. Wochee Teknoloji’nin enerji tasarruflu ve minimalist tasarımlı Daisy Ayarlanabilir LED Lamba modeli tam sizin için! Size sağlayacağı ışık sayesinde sıcak bir ortam oluşturun, sohbetin verdiği keyifle birlikte güzel anılar biriktirin! Evinizin farklı alanlarındaki duvarlara da 3M bantı ile yapıştırabildiğiniz Daisy Sensörlü LED Lamba, sensörlü olma özelliği sayesinde sohbetinizi balkona veya bahçeye taşıdığınız sizinle birlikte yanacaktır. Sensör led ışığı ile evinizi bir akıllı eve çevirecek olan Daisy Ayarlanabilir LED Lamba, aynı zamanda siz ortamdan uzaklaştıktan 15 saniye içinde sönecektir. Bu sayede enerji tasarrufu da yapacağınız Daisy Sensörlü LED Lamba evinizin vazgeçilmezi olacak!

İlginizi Çekebilir: Bella Sensörlü LED Lamba Hem Gözlerinize Hem Tarzınıza Göre! Bella Hakkında Bilgi Alın.

Evin Günlük Rutininde Yine Daisy

Evde odalar arası gezerken ışığın açılıp kapatılmadığı zamanlar oluyor veya gece karanlıkta merdivenlerde, koridorlarda ışık açılmadan yürünmeye çalışıyor. Wochee bu noktada sizlerin hareketlerine duyarlı şekilde hareket eden ışıklandırma modellerini sunuyor. Duvar aydınlatması veya tavan aydınlatması hatta isterseniz bahçe aydınlatması olarak bile kullanabileceğiniz Daisy Ayarlanabilir LED Lamba modelimiz sayesinde artık karanlıkta kalmayacak veya kapatmayı unuttuğunuz ışık olmayacak. Enerji tasarrufu sağlayan bu teknoloji Wochee Teknoloji’nin minimalist tasarımlı modellerinden bir diğeri. Spot lamba görünümlü Daisy Sensörlü LED Lamba oldukça portatif bir sensörlü gece ışığı. İster 3M bantı sayesinde bir yüzeye kolayca yapıştırın isterseniz askısı sayesinde bir yere asın veya elinizde taşıyın. Dolapların içerisinde askıya asabileceğiniz bu model, sensörlü dolap ışıklandırması olarak kullanabilirsiniz. Dolabınızı açtığınızda içinde olanları rahatça görmenizi sağlayacak olan bu ışık sensörlü dolap ışığı olmasından dolayı siz kapağı açtığınızda açılır ve dolap kapağını örttüğünüzde otomatik kapanır. Wochee Daisy ihtiyacınız olan her ortamda hep sizinle!

Bir önceki post
Bir sonraki post

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bu e-posta adresi kayıtlı.

Tarzı satın al

Tercih yapın

Seçeneği düzenle
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş sepeti
0 Ürünler