İçeriğe git

Blog

Bella Sensörlü LED Lamba Hem Gözlerinize Hem Tarzınıza Göre

Teknolojinin ilerlemesiyle gün içinde devamlı ekranlara maruz kalıyoruz. Bu gerek televizyon veya bilgisayar ekranı gibi belli oranda büyük ekranlar olsun gerekse de telefon ekranı gibi küçük ekranlar olsun gözlerimiz devamlı yorulmaya mahkum bırakılıyor. Uzun süre okumamız gereken işlerimiz olduğunda yine ekrana bakmamak için basılı şekilde okumak belki daha iyi bir seçenek olabilir fakat yine de gözlerimiz bir süre sonra yorulacaktır. Bunun için gündelik yaşamımızda evimizde kullandığımız ışıkların göz yormayan ışık olması oldukça önemli ve bu noktada ışık seçiminin doğru yapılması gerekir. Bunun için klasik ampuller yerine LED ışıklar gözleri daha az yorduğu kullanıcı yorumlarının da desteklemesi ile onaylanmıştır. Okuma yaparken veya gece kimseyi uyandırmadan evde ışık kullanmak isterken sensörlü LED lambalar tam size göre olacaktır. Wochee Teknoloji'nin Bella modelinin enerji tasarruflu yapısına ek olarak sensörlü aydınlatma olarak kullandığınızda evinizi akıllı ev modeline geçirmiş olacaksınız. Bu yazımızda sizi Bella Sensörlü LED Gece Lambası modelimizle tanıştırmak istiyoruz.

İlginizi Çekebilir: Wireless Şarj Teknolojisine Geçmeniz İçin 6 Önemli Neden Hakkında Daha Fazla Bilgi Alın!

Ultra İnce Tasarım

Bella modelimizin tasarımı oldukça ilgi çekici. Bu modelimiz ihtiyacınız olan her yerde kullanabilmeniz için ultra ince bir şekilde tasarlandı. Wochee Teknoloji'nin minimalist dizaynına yine uyum sağlayan Bella Sensörlü LED Gece Lambası, ultra ince oluşu sayesinde dar alanlarda kullanımının uygun olması amaçlandı. Kalınlığının 8,8 mm olması ile çekmece içi ve dolap içi gibi yerlere kolaylıkla konabilir ve karanlık yerleri aydınlatarak kullanımı kolaylaştırabilir. Bella modelinin zarif tasarımı ile evinizde klasik LED ışık tasarımına göre çok daha şık bir görünüm katacaktır.

İlginizi Çekebilir: Qi Teknolojisi ile Kablosuz Şarj Hakkında Daha Fazla Bilgi Alın!
Wochee Teknoloji Bella Sensörlü LED Gece Lambası

Gözünüzü Rahatsız Etmeyen İdeal Işık

Wochee Türkiye markası olarak ürünlerimizi tasarlarken sizin göz sağlığınız ilk önceliğimiz olmuştur. Işıklandırmanın göz sağlığınız için öneminin farkında olan Wochee, size bu konuda özel olarak tasarlanmış sensörlü LED dünyası sunuyor. Bella Sensörlü LED lambası'nın farklı ışık düzeylerinde çalışma özelliği vardır. Gözünüzün rahatlığı için sıcak ışıktan daha parlak ışık veren beyaz ışığa kadar geniş bir ışık aralığı vardır. Okuma yaparken gözünüzü yormayacak beyaz ve sıcak ışık arasında bir ışık seçerek gözünüzü yormadan okuma keyfini yaşayabilirsiniz.

Gece-Gündüz Duyarlılığı

Wochee Teknoloji'nin yepyeni teknolojileri ile tasarlanmış Bella Sensörlü LED Lambası sensörlü ışık olmasının yanı sıra aynı zamanda gece ve gündüze duyarlı şekilde çalışma modu da mevcuttur. Bu mod sayesinde Bella ışık, hava karardığında otomatik olarak yanar ve olduğu ortama günışığı girdiğinde otomatik olarak söner. Işığa duyarlı kızılötesi teknolojisi sayesinde gece-gündüz duyarlılığı olan Bella modeli enerji tasarrufunda muadillerinin çok daha önüne geçiyor.

 Bella Sensörlü LED Lamba'yı İncelemek İçin Tıklayın!

90 Gün Pil Ömrü

Dahili olarak konumlandırılmış 900 mAh şarj edilebilir pili sayesinde tamamen şarj edilince sensör modunda 90 güne kadar dayanma süresine sahiptir. Uzun ömürlü aydınlatma ile birlikte rahat yaşamın püf noktalarından biri olan Bella Sensörlü LED Gece Lambası aydınlatma duvar ve tavan LED aydınlatması veya dolap içi aydınlatma olarak kullanılabilir. LED lamba modelleri arasında özellikle öne çıkan özellikleri ile birlikte Bella aydınlatma modeli tam sizin için!

Bir önceki post
Bir sonraki post

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bu e-posta adresi kayıtlı.

Tarzı satın al

Tercih yapın

Seçeneği düzenle
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş sepeti
0 Ürünler