İçeriğe git

Blog

Daisy Sensörlü Yuvarlak LED Lambanın Hayat Kolaylaştıran Özellikleri

Hareketli hayatımızda bize ayak uydurabilecek ekipmanlar gerekli. Bu ekipmanlar minik ve çok yer kaplamayacak olmalılar ama diğer yandan boyutu ekipmanın işlevliliğinden bir şey kaybettirmemeli. Bütün bunların yanı sıra güvenli ve kaliteli de olmalı. Wochee Teknoloji olarak sizlerin bu taleplerinizin hepsine kulak veriyor, müşterimizin istediklerine göre ürün tasarlamaya özen gösteriyoruz. Bugün size sensörlü aydınlatmamız Daisy Sensörlü LED Lamba’dan bahsedeceğiz. Bu ışıklandırmamız şarjlı olup ister duvar aydınlatması veya tavan aydınlatması olarak kullanın isterseniz askı aparatı sayesinde dolap içi aydınlatması olarak kullanabilir veya dışarıda istediğiniz yere asabilirsiniz. Wochee Teknoloji’nin portatif ürünlerinden LED ışık Daisy Sensörlü LED Lamba’nın özelliklerini daha detaylı anlatalım.  

Wochee Teknoloji Daisy Sensörlü Yuvarlak LED Lamba

Dolap ve Çekmece İçleri de Aydınlansın

Küçük veya dar alanlara ışıklandırma koymak zor olabiliyor. Artık Daisy Sensörlü LED Lamba’nın küçük boyutu ile dar alanlar da aydınlanacak. Sensörlü ışıklandırma olan Daisy Sensörlü LED Lamba, siz dolap kapağını açtığınızda yanar ve kapağı kapattığınızda otomatik olarak söner. Bu sayede bir eşyanızı ararken tüm odayı aydınlatmanıza gerek kalmayacaktır. Bununla birlikte sensörlü olması elektrik tasarrufuna da yardımcı olacaktır. Sensörlü ışık olmasının yanı sıra asma aparatı sayesinde de dolabınızın askısına rahatça asabileceğiniz Daisy Sensörlü LED Lamba, portatif olması ile istediğiniz yere de taşınabilir.

Kolay Kurulum

Asma aparatı ile istediğiniz yere asabildiğiniz Daisy Sensörlü LED Lamba’yı isterseniz bir yüzeye de yapıştırabilirsiniz. Arkasında bulunan 3M markalı süper güçlü bant sayesinde yüzeylere rahatça yapışır. Aynı zamanda dahili olarak bulunan mıknatısı ile yine kolayca kullanılabilir. Wochee Teknoloji’nin özellikle ürünlerinin tasarıma koyduğu kolay kurulum özellikleri, kullanıcılarının ürünü kullanmadan önce kurulumuna vakit harcamamaları için öncelikli tutulan bir özelliktir.

İlginizi Çekebilir: Telefonunuzun Kablosuz Şarjı, Odanızın LED Lambası: Lily!
Wochee Daisy Sensörlü LED Lamba

Hem Sabit Işık Hem Sensörlü

Evin içerisinde karanlık ortamlarda tüm odanın ışığını yakmadan iş yapabilmenin en kolay yolu Wochee Teknoloji ürünleri! Sensörlü ışık olan Daisy Sensörlü LED Lamba konumlandırıldığı ortamlarda 120 derecelik algılama açısı sayesinde hareketi tespit eder ve otomatik yanar. 15 saniye içinde hareket algılamadığında otomatik olarak söner, hem elektrik tasarrufu yapar hem de manuel olarak ışık kapatmanıza gerek kalmaz. Sensörlü olmasının yanı sıra manuel olarak açma ve kapama modu da olan Daisy Sensörlü LED Lamba, el feneri olarak veya gece lambası olarak da kullanılabilir. Çok fonksiyonlu olan bu modelimize bayılacaksınız!

İlginizi Çekebilir: Glory Sensörlü LED Lamba İle Tüm Karanlık Noktalar Artık Aydınlık!

Portatif ve Minimalist

Daisy Sensörlü LED Lamba modelimizin, 7 x 7 cmlik boyutu sayesinde her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Bu sayede spontene olarak gelişen piknik aktivitelerinizde karanlıkta sohbet etmenize gerek kalmaz, veya aracınızdan bir şey almaya gittiğinizde Daisy Sensörlü LED Lamba size ışık olabilir. Minimalist tasarımı sayesinde her ortama uyan ve İskandinav tarzı ile ortamlarda çok şık duran bir ekipman olacak! Dahili olarak 600 mAh lityum pil içeren Daisy Sensörlü LED Lamba, pil değişimi gerektirmez ve uzun ışık sayesinde yaklaşık 13 saat çalışabilir. LED ışıkların ömürlerinin uzun olması çok önemlidir. Bu özeliği ürünün de ömrünü belirler. Daisy Sensörlü LED Lamba kendi muadillerine göre çok daha uzun LED ömrüne sahiptir ve 20.000 saatten fazla LED ömrü vardır. Bu özellikleri sayesinde yanınızda her daim canavar gibi bir ışığınız olacak!

Daisy Sensörlü Yuvarlak LED Lambayı İncelemek ve Satın Almak İçin Tıklayın!
Bir önceki post
Bir sonraki post

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bu e-posta adresi kayıtlı.

Tarzı satın al

Tercih yapın

Seçeneği düzenle
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş sepeti
0 Ürünler