İçeriğe git

Blog

4 Farklı Kullanım Alternatifiyle Toro Dokunmatik Led Lamba

Bugün en çok ilgi gören led aydınlatma ürünlerimizden biri olan Toro led lambanın 4 farklı kullanım alternatifini inceleyeceğiz. Toro dokunmatik led lamba portatif, göz yormayan ve kullanımı kolay bir ürün. Fakat onu benzerlerinden ayıran en önemli özelliklerinden biri de çok fonsiyonlu bir ürün olması.

1. Masa Lambası

Toro dokunmatik led lamba ahşap standı ile çok şık bir çalışma masası aydınlatma alternatifidir. Hem şık hem de işlevsel bir led masa lambası arayışındaysanız Toro sizin için ideal bir seçenektir. Üç farklı aydınlatma ayarı ile ihtiyacınıza göre aydınlatma düzeyini ayarlayabildiğiniz için gözlerinizi yormaz.

2. El Feneri

Piknik, kamp gibi açık hava etkinliklerinde Toro’yu bir acil durum led el feneri olarak da kullanabilirsiniz. Akordeon şeklinde açık veya kapalı kullanım seçeneğine sahiptir. 6 saate kadar araıksız yanma süresiyle outdoor etkinliklerinde de ortamı aydınlatmanızı sağlar.

3. Gece Lambası

3 farklı aydınlatma düzeyinden düşük olanı kullanarak Toro'yu gece lambasına dönüştürebilirsiniz  Hatta istediğiniz yere yerleştirebileceğiniz portatif bir gece lambası!  

4. Taşınabilir Lamba

Toro ahşap standı lambanızı taşırken bir tutma kolu işlevine sahiptir. Bu sayede kolay taşınabilen portatif bir lamba görevi görür. Ahşap standı led lambayı asmak istediğinizde bir askı Toro led lambayı incelemek için TIKLAYIN. Soru ve yorumlarınızı merakla bekliyoruz.

Bir önceki post
Bir sonraki post

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bu e-posta adresi kayıtlı.

Tarzı satın al

Tercih yapın

Seçeneği düzenle
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş sepeti
0 Ürünler